Home

Christelijke bruiloft

De beste livemuziek tijdens uw christelijke bruiloft, ceremonie en receptie!

Carrousel heeft zeer veel ervaring met het verzorgen van live muziek tijdens christelijke huwelijksfeesten. Circa 75% van alle Carrousel-optredens betreft christelijke trouwfeesten.

Ontstaan Carrousel:
Carrousel is ontstaan als vriendengroep bestaande uit Jelle Peeters, Kinga Ban (bekend van onder andere Sela en Nederland Zingt) en Jeroen van der Blom. De muzikanten / vrienden ontmoetten elkaar in de 1992 in de brugklas. Vanaf dat moment zijn ze muziek gaan maken, resulterende in het ontstaan van de band Carrousel in 2005. Carrousel heeft sindsdien divers eigen werk uitgebracht (zoals het mooie Meer dan een Wonder), maar Carrousel ging vervolgens ook optreden tijdens recepties, trouwdiensten, ceremonies en bruiloften. Helaas heeft Kinga, vanwege haar ziekte, in 2015 moeten besluiten te stoppen met Carrousel. Kinga’s opvolgers (allen gezegend met een mooie stem) weten net als Kinga de juiste emotie in de muziek te leggen.

Waarom Carrousel?
Carrousel wordt veel geboekt voor live muziek tijdens christelijke huwelijksfeesten/ bruiloften, omdat Carrousel zeer goed rekening houdt met:

– de teksten van de nummers.
Bij de keuze van het repertoire heeft Carrousel er zeer goed rekening mee gehouden dat de teksten niet in strijd zijn met de geloofsovertuiging van haar publiek / gasten. Ook is het mogelijk om een (christelijk) verzoeknummer in te laten studeren door Carrousel.

– het verloop van het avondfeest.
Belangrijk is dat de muziek / band niet overstemt. Het bruidspaar en de gasten moeten goed met elkaar kunnen praten. Later op de avond, wanneer er eventueel gedanst wordt, kan de muziek meer uptempo en dansbaar worden, maar zeker in het begin is het belangrijk dat de muziek op de achtergrond blijft (easy listening). Carrousel voelt als geen ander aan hoe een christelijk trouwfeest verloopt. Carrousel kan hier met haar ervaring, het repertoire en het volume zeer goed op inspelen cq. rekening mee houden.

Carrousel is zeer veelzijdig
Carrousel kan muziek verzorgen tijdens de binnenkomst in de kerk, de ceremonie, de receptie, diner en avondfeest. U bepaalt wat u wilt, en Carrousel zorgt dat het perfect wordt uitgevoerd. Bekijk hier meer informatie over de muzikale begeleiding van uw kerkelijke trouwdienst / trouwceremonie.

De juiste formatie voor uw bruiloft:
Carrousel is te boeken als DUO, trio en een grotere bezetting / band op basis van de wensen van het bruidspaar. Carrousel speelt muziek met zang, maar kan ook in een instrumentale bezetting geboekt worden (Carrousel Acoustic).

Nette muzikanten
Carrousel bestaat uit nette muzikanten met een christelijke achtergrond.

Combi: optreden tijdens kerkdienst + avondfeest 
Het is ook mogelijk om Carrousel zowel tijdens uw kerkdienst als tijdens het avondfeest te laten optreden. Op deze combi kunnen wij u een combikorting geven.

Carrousel heeft onder andere opgetreden tijdens christelijke bruiloften op de volgende locaties:
* Youth for Christ – Driebergen
* Boerderij Mereveld – Utrecht
* Landgoed Beukenrode – Driebergen
* Restaurant Campman – Renkum
* Restaurant De Hof – Renswoude
* Green Village – Nieuwegein
* Restaurant de Zalm – Gouda
* Moeke – Rhenen
* Landgoed Sparrendal – Driebergen
* Buitenplaats Amerongen
en vele andere mooie trouwlocaties.

Wilt u meer informatie, een vrijblijvend adviesgesprek of een vrijblijvende prijsopgave? Klik dan hier om contact met ons op te nemen, of bel 0348-447550 of mail naar info@boekdieband.nl. –

Tags: #christelijktrouwfeest #christelijkebruiloft #kerkelijkhuwelijk #christelijkebands #sela #kingaban #opwekking #kerkelijk #kinga #nederlandzingt #trouwerij #trouwfeest #intrede #muziek #kerkdienst #carousel #trinity #caroussel #carroussel #nederlandzingt #christelijk #bruiloft #trouwidee #christelijkeband

Kinga Ban - in memoriam - Carrousel

In Memoriam: Kinga Ban

Voormalig Carrousel Zangeres Kinga Ban is op 6 mei 2019 na een 6,5 jaar lange strijd tegen kanker overleden op 37-jarige leeftijd.

Kinga zong tot 2015 in Carrousel, maar moest vanwege haar ziekte helaas stoppen met de band.

Bandleden Jelle en Jeroen waren al sinds hun jeugd bevriend met Kinga Ban. “Kinga was een lieve, nuchtere, grappige, vriendelijke en zeer getalenteerde zangeres met de stem van een engel. Nu is ze zelf een engel. We gaan je missen Kinga.” Carrousel wenst haar familie zeer veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Bekijk en beluister Carrousel hier:

Carrousel bezettingen voor uw christelijke bruiloft:

Carrousel DUO
Perfecte achtergrondmuziek door pianist en zangeres.

Carrousel TRIO
Perfecte achtergrondmuziek en dansbaar repertoire door 3 muzikanten.

Carrousel
‘The Party Edition’
Rustig begin met knallend feest op het eind door 3 of 4 muzikanten.

Carrousel Acoustic
Perfecte rustige instrumentale achtergrondmuziek op een aangenaam (praat)volume.

Beluister Carrousel’s ‘Meer dan een Wonder’ op Spotify!