Home

Muzikale begeleiding kerkelijke trouwdienst / trouwceremonie

Muziek kerkelijke trouwdienst / trouwceremonie!

Ook voor de muzikale invulling / begeleiding van uw kerkelijke trouwdienst / trouwceremonie bent u bij Carrousel aan het juiste adres. Carrousel is, naast een groot repertoire op het gebied van pop en jazz, ook zeer bekend met vrijwel alle bekende Nederlandse en Engelstalige christelijke muziek. Carrousels muzikanten hebben allen een christelijke achtergrond en hebben samengewerkt met veel bekende christelijke artiesten en bands zoals Sela, Kinga Ban, Nederland Zingt, Opwekking en vele anderen.

Carrousel - bruiloft - Centraal Museum Utrecht

Carrousel DUO bezetting voor uw kerkelijke huwelijksceremonie:

Jeroen van der Blom

Jeroen maakt sinds het ontstaan van Carrousel deel uit van de band.

Jeroen is in het dagelijks leven als professioneel musicus actief als pianist, toetsenist, componist en muziekdocent. Naast het geven van muziekoptredens is Jeroen binnen de kerk actief als muzikaal leider in de Protestantse Gemeente te Houten.

Jeroen was ruim 30 jaar goed bevriend met zangeres Kinga Bán en tourde als pianist de afgelopen 1,5 jaar mee met Kinga, gedurende haar soloconcerten met de programma’s; ’Wat fluistert vandaag’ en ‘U weet het toch?’. Jeroen is als pianist en toetsenist ook te horen op de laatste 4 soloalbums van Kinga Bán; Geboren, U weet het toch ‘live’, Vandaag en ’Live uit liefde’. Jeroen schreef o.a. ook mee aan een aantal liederen op deze albums.

Aangezien Jeroen veel ervaring heeft met het uitvoeren en begeleiden van divers christelijk liedrepertoire, waaronder; ’Psalmen voor nu, Sela, Iona, Opwekking en Schrijvers voor 
Gerechtigheid, kunt u een beroep doen op Carrousel voor het muzikaal begeleiden van uw kerkelijke huwelijksdienst en/of huwelijksceremonie.
Carrousel easy listening bruiloft Utrecht Boerderij Mereveld
Carrousel Trio / Standaard Live - Saving all my love for you

Yvette de Bie

Yvette is een veelzijdige, ervaren zangeres, bekend om haar muzikaliteit en mooie, frisse en flexibele stemgeluid.  Niet alleen zingt ze veel in de backing vocals van vele artiesten, ook staat ze als solozangeres haar mannetje. 

U heeft zonder het te weten haar stem waarschijnlijk al vaak voorbij horen komen op de radio. Hetzij in jingles, of in de achtergrond van verschillende bekende artiesten. Yvette heeft een passie voor christelijke muziek en een van haar favoriete christelijke zangeressen is KimWalker-Smith van Jesus Culture.

Yvette is sinds 2016 de opvolger van Kinga Ban bij Carrousel.

Carrousel is uiteraard ook te boeken voor uw receptie, diner en / of avondfeest. Neem contact met ons op voor meer informatie. Wanneer u Carrousel boekt voor meerdere momenten op een dag (bijvoorbeeld tijdens de trouwdienst en of het avondfeest), dan hanteren we voor u een combinatiekorting. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, kunt u contact met ons opnemen.